«Пекла вчора, печу сьогодні і завтра буду пекти»: ніжне печиво з простих інгредієнтів (не рецепт, а знахідка)
Це печиво немов тане в роті – ніжне, м’яке і неймовірно смачне! Для приготування потрібні найпростіші інгредієнти, які завжди знайдуться вдома.
Справжня знахідка, а не просто рецепт!
Як приготувати:
У глибоку миску кладки вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор, яйце, натуральний йогурт, сіль і добре перемішуємо лопаткою, потім віночком.
Додаємо борошно, розпушувач і перемішуємо.
Розкачуємо тісто і вирізаємо кола.
Круги однією стороною обвалюємо в цукрі.
Викладаємо на деко (застрелений пергаментним папером) цукром вниз. У центр виколюємо джем і складаємо навпіл.
Ножем робимо невеликі надрізи для прикраси. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Приємного Вам чаювання!
Інгредієнти:
- Вершкового масла – 150 грам
- Цукру – 70 грам
- Натурального йогурту – 125 грам
- Яєць – 1 штука
- Солі – щіпка
- Ваніліну – за смаком
- Борошна пшеничного – 350 грам
- Розпушувача – 5 грам