Кулінарія

«Пекла вчора, печу сьогодні і завтра буду пекти»: ніжне печиво з простих інгредієнтів (не рецепт, а знахідка)

Це печиво немов тане в роті – ніжне, м’яке і неймовірно смачне! Для приготування потрібні найпростіші інгредієнти, які завжди знайдуться вдома.

Справжня знахідка, а не просто рецепт!

Як приготувати:

У глибоку миску кладки вершкове масло, додаємо цукор, ванільний цукор, яйце, натуральний йогурт, сіль і добре перемішуємо лопаткою, потім віночком.

Додаємо борошно, розпушувач і перемішуємо.

Розкачуємо тісто і вирізаємо кола.

Круги однією стороною обвалюємо в цукрі.

Викладаємо на деко (застрелений пергаментним папером) цукром вниз. У центр виколюємо джем і складаємо навпіл.

Ножем робимо невеликі надрізи для прикраси. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Приємного Вам чаювання!

Інгредієнти:

  • Вершкового масла – 150 грам
  • Цукру – 70 грам
  • Натурального йогурту – 125 грам
  • Яєць – 1 штука
  • Солі – щіпка
  • Ваніліну – за смаком
  • Борошна пшеничного – 350 грам
  • Розпушувача – 5 грам